Netherton Steading, Sutherland

Reynolds Architecture Ltd

We first looked at this project in Autumn of 2007 and having scribbled a proposal based on the conversion of the existing stone house were invited to meet the Clients in the Spring of 2009. The Clients wanted to retain as much of the existing structure and footprint as possible and reflect the character of the steading proportions and courtyard. There is significant re use of stone from walls which were not fit for conversion and we have stuck to the rustic appearance and L shaped form whilst combining it with our modern interpretation of the 'traditional'.

Location

Contact

Billy Reynolds
Architect
billy@reynolds-architecture.com

Client

Completed

2011

Size

Contract Value

Unknown

Categories

  • House extensions and renovations