Victoria Place Extension

Paper Igloo Ltd

This project involves extensive refurbishment and extension to a 'C' Listed property in Stirling. The new single storey contemporary rear extension replaces an existing two storey extension allowing for the reinstatement of an original arched window that lit the stairwell. The new extension features a corner window with integral seat, and will house a modern, bright dining kitchen with direct access to the long rear garden. The new addition will be clad in zinc with a planted sedum roof. The extension is separated from the existing building by a fully glazed link creating a clear delineation between the old building and the new intervention.

Location

Victoria Place
STIRLING FK8 2QT
United Kingdom

Contact

Martin McCrae
Director
info@paperigloo.com

Client

Mr. and Mrs. Ordonez-Sanz

Completed

December 2017

Size

Categories

  • Conservation
  • Historic
  • House extensions and renovations
  • Interior design
  • Residential