Eilertsen Dental Care

NVDC Ltd

An efficient and functional layout, formed within an existing empty unit, was the basis of our design for Eilertsen Dental Care, enhanced using imaginative design and careful selection of materials. The stacked layers of glass in the bespoke reception desk cast rippled shadows, as if reflecting off water, while also defining a unique statement and brand identity for the practice. Our use of frameless glass partitioning has allowed daylight to penetrate into the interior of the building, using opaque glass where required for privacy. Walnut cladding brings a touch of warmth and counteracts the more clinical nature of the surgeries.

Location

Hope House
Cradlehall Business Park
INVERNESS IV2 5GH
United Kingdom

Contact

Farahbod Nakhaei
Director
farahbod@nvdc.co.uk

Client

Mr and Mrs Eilertsen

Completed

June 2016

Size

234sqm

Categories

  • Health
  • Interior design