Chevron House

NORR Consultants Ltd

The brief for Chevron House was to prepare and execute a full internal fit out to provide open plan office accommodation, internal service cores, meeting and conference facilities, together with a kitchen and restaurant / cafe bar facility, within a three-storey shell. The building comprises two fully glazed wings which are joined by a glazed link which houses meeting / main conference facilities on the first floor with kitchen / cafe bar on the second floor. The layout exploits the substantially glazed envelope to create a light and airy working environment, incorporating internal glazing around featured elements.

Location

ABERDEEN
United Kingdom

Contact

Peter Thain
Director
PThain@archialgroup.com

Client

Chevron

Completed

2007

Size

10,000 m.

Categories

  • Commercial