New Build Private Housing

Nicoll Russell Studios

Situated on a fantastic, elevated, cliff-like site on the Tay overlooking Dundee, each of the three large houses are arranged to maximise views across and along the length of the river whilst ensuring the privacy of each in turn. The houses are accessed via bridges from the private parking located adjacent to the road and each house enjoys a series of dramatic terraced gardens where areas of the cliff face are left exposed.

Given the nature of the site the accommodation and the specification of the houses are of a very high standard. The smallest house consists of six apartments.

Location

Waterfront
West Road
NEWPORT-UPON-TAY DD6

Contact

Nicoll Russell Studios

design@nrsarchitects.com

Client

Celtic Developments

Completed

2007

Size

Categories

  • Residential