Hillcrest Group Headquarters

Nicoll Russell Studios

This is a practical, sustainable, value for money headquarters building designed in synergy, delivered in partnership and enjoyed in use. The building's flexible layout and physical elegance ably satisfy the Client's requirements and aspirations. Its environmental focus is reflected in its low carbon footprint and BREEAM Excellent rating; its social contribution by the delight of its users and its economic contribution by the enhancement of the business it serves. An exemplar of low carbon design; The Hillcrest HQ has a carbon footprint of 22kg CO2 m2 per annum. i.e. 100% better than 'good practice' at the time of its design.

Location

1 Explorer Road
DUNDEE DD2 1EG

Contact

Nicoll Russell Studios

design@nrsarchitects.com

Client

Hillcrest Group

Completed

2011

Size

2190

Categories

  • Commercial
  • Sustainability