Baxters - Refurbishment, branding and fit out of retail unit

Nicoll Russell Studios

We designed a modular & flexible retail hall which enabled increased merchandise capacity whilst providing a stylish and contemporary space for a variety of Baxters' product offers. A restaurant was also created offering a suitable mood for breakfast, lunch and evening dining. Throughout we focused on themed graphics, a Scottish palette of naturally vibrant colours, promoting Baxters' brand identity and retaining certain architectural characteristics of the original building. All elements of the new design were either physically or visually scaled proportionately in relation to the building framework, whilst externally we transformed the dull warehouse into a bold, eye catching structure.

Location

Baxters
Dunsdale Haugh
SELKIRK TD7 5EF
United Kingdom

Contact

Nicoll Russell Studios

design@nrsarchitects.com

Client

Baxters Food Group

Completed

2008

Size

500

Categories

  • Interior design
  • Public
  • Refurbishment
  • Retail