The Dalmore Distillery

Jam Studio Ltd

We were commissioned in 2010 to provide full architectural and project management services for the refurbishment of The Dalmore visitor centre and tour. The existing visitor centre underwent a complete overhaul and now comprises a new luxury retail space, Alchemy room, Board room and Dram Lounge. Cutting edge technology has been incorporated in the overall design with LED lighting imparting a sense of theatre to the distilling process. The interiors now reflect The DalmoreÍs corporate identity of burgundy and silver alongside glossy black lacquer, velvet and leather and back lit frosted glass.

Location

Dalmore Distillery
Ross-Shire
ALNESS IV17 0UT
United Kingdom

Contact

Marie-Louise Dunk
Director
info@jamstudio.uk.com

Client

Whyte and Mackay

Completed

May-11

Size

Various

Contract Value

£1m

Categories

  • Commercial
  • Historic
  • Industrial
  • Interior design
  • Public
  • Refurbishment