Beaconsfield Place

Jam Studio Ltd

The residential extension on Beaconsfield Place in Aberdeen, with full height glazing, smooth white render finish and grey powder coated aluminium roof cladding combines a modern kitchen, living and dining space on the ground floor, and a large two car garage in the basement level. The bespoke walnut and glass wine store in the dining area, complete with a backlit LED panel was constructed to meet the clients' requirements for a display feature. The lighting in the living, dining and kitchen area was specified to complement the design, with fully dimmable high quality fittings for scene setting the different areas.

Location

97 Beaconsfield Place
ABERDEEN AB15 4AD
United Kingdom

Contact

Marie-Louise Dunk
Director
info@jamstudio.uk.com

Client

Mr and Mrs Findlay

Completed

Jan-13

Size

130

Categories

  • House extensions and renovations
  • Interior design
  • Refurbishment
  • Residential