Earlspark Avenue

Inkdesign Architecture

Our clients love their natural garden and appointed Inkdesign to improve the property's Southern aspect, suggesting some form of retreat from the rest of the house. A timber box was proposed to the side of the existing house to accommodate a tranquil and bright living space to the rear garden and a discrete scullery and shower room towards the front. A low maintenance green roof extends the meadow-like garden. The roof has been purposefully raised to create a wrapping clerestorey window, offering abundant daylighting. A bay of floor to ceiling glazing provides a door onto the terrace for improved access to the garden.

Location

4 Earlspark Avenue
Newlands
GLASGOW G43 2HW
United Kingdom

Contact

Maurice Hickey
Architect / Director
info@inkdesign.co.uk

Client

Bob Marshall &Malcolm Dobson

Completed

August 2017

Size

21.5

Contract Value

Categories

  • House extensions and renovations
  • Residential