Gilbert Avenue, North Berwick

Grant Bulloch Architect Ltd.

This narrow two storey terraced house in North Berwick was transformed by extending the rear to create a new dining room and fully accessible shower room. As well as providing more space, the brief required an abundance of light to flood into the existing house. This was achieved by the installation of a large horizontal rooflight in the flat roof, fitted flush against the wall of the existing house. The extension design was kept very simple although the roof was allowed to gradually overhang towards the opening sliding doors. The garden was also extensively landscaped.

Location

61 Gilbert Avenue
NORTH BERWICK EH39 4ED

Contact

Grant Bulloch
Director
bulloch@btinternet.com

Client

Anne Fortune

Completed

2008

Size

16

Categories

  • House extensions and renovations
  • Residential