41 Hillview Road - Extension to Dwelling

GPA Humphries

GPAH were asked by our Client to re-model two existing flat roofs over an existing lounge and kitchen/utility room whilst generating as much daylight for the accommodation as possible. The new slate roof over the lounge transformed the house and created a large dressing room to the master bedroom with a play of dormers and gables completing this charming composition. The kitchen with a simple new slate roof was also transformed with natural light streaming through a bank of rooflights incorporated into the roof structure. Our practice received a Aberdeen Society of Architects award for our efforts.

Location

41 Hillview Road
Cults
ABERDEEN AB15 9HA
United Kingdom

Contact

Bennet Humphries
Architect
bennet@gpa-humphries.co.uk

Client

Mrs &Mrs Anstee

Completed

May-09

Size

Categories

  • House extensions and renovations
  • Refurbishment