Kitchen and Swimming Pool Extension

George Douglas Architects Ltd

The client lives in a large grade b listed building in the west end of Aberdeen. The house had been unaltered since it was built and was designed for victorian living standards. The kitchen in particular was out of date and located in a small dark part of the house for use originally by serving staff. It was not suitable for contemporary living standards required by our client. The brief was to create a large garden room extension with indoor swimming pool underneath for 21st century family living and to very high minimalist contemporary design standards.

Location

Rubislaw Den North
ABERDEEN
United Kingdom

Contact

George Douglas
Project Architect
info@georgedouglas.co.uk

Client

Private client

Completed

Dec 2013

Size

300

Contract Value

£1m

Categories

  • Historic
  • House extensions and renovations
  • Interior design
  • Refurbishment
  • Residential