Inglefield

Domus Design

The client wished to completely refurbish the existing house, remove two previous extensions and then effectively build a completely new house that integrated into the existing on both plan, form and external styling. The entrance was to be a main focus point as you arrived up the driveway and from here into a central circulation zone with feature staircase/reception hall full of light that led directly into the various wings of accommodation. Planning height restrictions led to new basement level to achieve all the accommodation requirements.

Location

Mosswell Road
MILNGAVIE G62 8HB
United Kingdom

Contact

Charles E. Girdler
Principal
ceg@domusdesign.demon.co.uk

Client

Private

Completed

April 2013

Size

750

Categories

  • House extensions and renovations
  • Landscaping
  • Residential