Cafe @The Beatson

BMJ Architects

The new Beatson Café was designed to link two separate under utilised areas, turning impersonal areas into light, airy welcoming spaces for patients, staff and visitors to relax. The phased refurbishment’s overall style incorporates the Beatson’s corporate colours and is much more than just a coffee shop it is a place to feel welcome, to chat, relax and escape the hospital environment. The existing servery was opened up, creating a more spacious, modern airy feel to the area. Due to the nature of the spaces, works to the waiting area were carried out at weekends, and café in working hours.

Location

The Beatson West of Scotland Cancer Centre
1053 Great Western Road
GLASGOW G12 0YN
United Kingdom

Contact

Sonia Scott
Director
s.scott@bmjarchitects.co.uk

Client

The Beatson Charity

Completed

August 2016

Size

200m2

Contract Value

£70

Categories

  • Commercial
  • Interior design
  • Public
  • Refurbishment