Berryfield

Ben Scrimgeour Building Workshop Ltd

Building Workshop was asked to design a new home on a sloping site in a conservation area in a small Perthshire village for a couple who were moving to the area with their children. The brief was to create a spacious living space which would be great for family life and for entertaining. A traditional granary building nearby inspired the design. The home is full of natural daylight with an open plan living space, a bright kitchen with lots of rooflights and lofty bedrooms upstairs. The internal agricultural style internal sliding doors make the interior fun and adaptable.

Location

Berryfield
Easter Ballindean
INCHTURE PH14 9QS
United Kingdom

Contact

Ben Scrimgeour
Architect
ben@thebuildingworkshop.co.uk

Client

Private Client

Completed

March 2015

Size

177m2

Categories

  • Residential