Extension at Tayview Terrace

Archid Architects Ltd

Extension of a large first floor apartment into the garden to create an open kitchen, dining and living area and exploit sunshine and westerly views over the garden and the Tay estuary beyond. Significant technical difficulties were overcome to create the extension as excavation was required into rock to form the site of the extension and the new building bridges a path below. We feel that the design successfully knits a very contemporary extension into the existing building by using similar forms and finishing materials. Our clients say that the alterations have been a very positive life changing experience.

Location

Tayview Terrace
NEWPORT ON TAY DD6 8AT
Scotland

Contact

Peter Gunning
Architect
peter@archidarchitects.co.uk

Client

Mr and Mrs J Robertson

Completed

August 2010

Size

50

Categories

  • House extensions and renovations
  • Residential