Treetops

abbozzo

Located within the conservation area of Whitecraigs. Referential to the client brief stipulating direct connection to the garden, plentiful natural light and additional space as primary concerns, the scale and proportion of the gardenroom was carefully considered to ensure that only a minimal imposition on the house and its immediate surroundings was made. The house has been carefully and completely renovated to the highest possible standard using traditional & innovative new materials. New additions to the building include the gardenroom with panoramic views to the verdant garden.

Location

WHITECRAIGS G46 6TB
United Kingdom

Contact

jason brown
principal
u@abbozzo.co.uk

Client

Mr & Mrs C McGregor

Completed

05-11

Size

400

Contract Value

0.6m

Categories

  • Conservation
  • House extensions and renovations
  • Interior design
  • Refurbishment