About the project

This project brief for this existing 1960's headquarters building was to upgrade it throughout to accommodate staff growth and new clients. The common spaces were drastically reconfigured to include a new restaurant, servery, coffee bar and shop. Ground floor areas were redesigned to provide flexible executive meeting spaces, a variety of staff meeting areas and a new reception. A simple palette of grey and green was used throughout and quality materials were selected to ensure a contemporary professional atmosphere was created. All works were carried out successfully whilst the building was fully operational due to a well planned decant strategy. cessfully whilst the building was fully operational due to a well planned decant strategy.

The result is a headquarters building that matches in quality the clients other headquarters around the country but retains its own distinctive identity.